Nicole Ali Mata
final-hallway.jpg

CCC Employee Entrance Hallway

final-hallway.jpg
 
 

CCC Employee
Entrance Hallway

Company Timeline and Vinyl Mural

As apart of the 2017 office updates, CCC wanted to display the company’s history in the long employee entrance hallway. To gather all the necessary company information, creating graphics and presenting and receiving approval from exective leadership took at least 8 months. 

 
 

Hallway Layout & Plan

mural-concept-01.jpg
 

Colors & Inspiration

(All colors are from the CCC brand guidelines)

 
hallway-colors-14.jpg
 
 
 
ccc-hallway-inspo-01.jpg
 
 

Initial Sketches

First I tried incorporating Chicago within the timeline - using familiar landmarks or even the L. In the end, the design team decided to go with a tradition timeline.

 
 

Illustrations

 

Finals

The transition of color is to show the growth, change and movement throughout the years. As well as the movement and interaction with the main timeline, the design team wanted to show how many all the various contributions contributed to who CCC is today.

 
 

Before and After

 

Timeline Breakdown

1980-1990

1Mural-beginning.jpg
 

1900 - 2000’s

2Mural-2000s.jpg
 

2010’s - Now

3Mural-2010s.jpg
 

Near Future

4Mural-nearfuture.jpg
 

Future

5Mural-future.jpg